Misyon ve Vizyon

Years Experience
0 +

Kaliteli eğitim

“Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır.”

Mustafa Kemal Atatürk

İçinde bulunduğumuz asrın niteliklerini taşıyan, dünya çapında düşünebilen, çağdaş ruhlu ve Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine ve inkılâplarına bağlı bireyler yetiştirmenin yanı sıra bireysel ve sosyal gelişim alanlarında, ülkemize iz bırakacak çözüm odaklı öğrencileri bünyesinde barındıran ve ülkemizin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır.

Ege Bilim Okulları, eğitimde öncü bir rol üstlenerek, öğrencilerini ülkemizin ve dünyanın geleceğine yön verecek liderler haline getirmeyi vizyon edinir. Vizyonumuz, öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra, sosyal sorumluluk bilinciyle donanmış, kültürel çeşitliliği önemseyen ve sürdürülebilir kalkınma için çözüm odaklı bireyler olmalarını sağlamaktır. Ege Bilim Okulları, öğrencilerini hayal güçlerini ve özgüvenlerini geliştirerek, yenilikçi düşünceyi teşvik eder ve onları değişen dünya koşullarına adapte olabilecek şekilde yetiştirir.

Ege Bilim Okulları, öğrencilerini sadece bilgiyle değil aynı zamanda yaratıcılık, eleştirel düşünme ve liderlik yetenekleriyle donatarak, çağın gereksinimlerine uygun bireyler yetiştirmeyi misyon edinir. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine ve inkılâplarına bağlılıkla birlikte, öğrencilerini demokratik değerlere saygılı, çevreye duyarlı ve küresel sorunlara duyarlı bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlar. Ege Bilim Okulları, eğitimde kaliteyi ve yeniliği ön planda tutarak, öğrencilerinin bireysel potansiyellerini maksimize ederken, toplumsal fayda ve ilerleme için çalışır.

idari kadromuz

Yönetim Kadromuzla Tanışın

Ramazan Güven

Kurucu

67AEB971-3E5E-4831-8FBC-5C29B4261E6E_kopya

Ege Güven

Genel Müdür

Zeki Otman

Kampüs Müdürü

Cemal Yiğit

Lise Müdürü

İletişim formu

Bize Ulaşın

Ege Bilim Okulları ailesi olarak, eğitim yolculuğunuzda sizlere eşlik etmekten mutluluk duyarız. Sorularınız, önerileriniz veya herhangi bir konuda bize ulaşmak isterseniz, lütfen aşağıdaki formu doldurun. Ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.