Öğrenci Koçluğu Sistemi

Öğrenci koçluğu Sistemi , Başarının tesadüflerle değil uygulanan profesyonel çalışmalarla gerçekleştiğini bilerek, öğrencinin yakın takipçisi ve yönlendiricisi olan EĞİTİM KOÇLARINI sürece dâhil ediyoruz.  Öğrenci Koçluğu veli ve öğrenci arasında köprü görevi üstlenerek, öğrencinin sadece derslerine değil, tüm gelişim süreçlerine yardımcı olur. Yapacağı çalışmalarda her türlü gizlilik ve etik ilkelere hassasiyetle bağlı eğitim koçları, ilgilendikleri öğrencinin okul başarısının artmasına ileriye dönük hedefler belirlemesine, toplumda uyumlu bireyler olarak başarıyla yetişmelerine katkı sağlar. öğrencilerin yeteneklerini keşfederek kendilerini tanımalarını, güçlü yanlarını belirleyerek gerçekçi bir kariyer planı yapmalarını sağlamaya yönelik çalışmalar yapan, rehberlik eden kişilerdir.

Bir ebeveyn olarak elbette siz de çocuğunuz için endişeleniyorsunuzdur.

• Gerçekten mutlular mı?
• Okulda her şey yolunda mı?
• Olumsuz gelişmelerden uzak duruyorlar mı?

ogrenci koclugu

• Çocuğunuz için gelecek endişesi.

Gençler hayatlarına dair detayları aileleriyle paylaşmaktan yana değiller. Bu konuda çocuklarınızın üzerine gitmek, onları daha da içe dönük bireyler yapacağından dolayı atılması gereken en son adımdır. Bu durum her ne kadar ebeveynleri huzursuz etse dahi özel yaşama saygı tıpkı yetişkinlerde olduğu gibi genç bireylerin de hakkıdır. Bu gibi durumlarda sonuç odaklı bir çalışmayı sağlayacak olan kişi Öğrenci Koçudur. EgeBilim Koleji öğrencilerine sunulan Öğrenci Koçluğu sayesinde öğrencilerimiz, hayatını negatif yönde etkileyen tüm stres ve kaygılar için mümkün olan en iyi çıkış yolunu sağlar. Aynı zamanda kişisel gelişimlerini, teşvik amacıyla geliştirilmiş sistemdir Öğrenci Koçluğu .

Öğrenci Koçluğu Sistemi ve sağladığı faydalar:

Gençler özgürlükleri için çabalarken ebeveynler de otorite ve hakimiyeti sağlamak için mücadele ederler. Eğitim-Öğretim Koçu bu sürecin başarıyla atlatılmasında her iki tarafa da rehberlik eder. Modern eğitimde kabul gören, öğrencinin bir danışman rehberliğinde çalıştığı zaman ortaya koyacağı potansiyelle neleri başarabileceğini göstermeye yöneliktir. Uygulamada amaç, öğrenciye en verimli yöntemi en kısa sürede kazandırmaktır. Bu Yüzden Öğrenci Koçluğu Sistemi Öğrencimizin ve Velimizin Daha Emin Adımlarla Yere Basmasını Sağalamak İçin Vardır. Öğrenci, Veli ve Okul İletişim Vazgeçilmez bir üçgendir çünkü hem veli için faydalı olup hemde öğrencinin geleceği ve akademik hayatı için önem arz etmektedir.

ege bilim
Geleceğe Yolculuk Başladı