Yeni bilgiler, yeni kazanımlar, parlak bir gelecek.

Okuma yazmayı öğrenmekle başlayan ilkokul serüveninde çocuklarımız birçok farklı dersi ve yeni bilgiyi öğrenmeye başlıyor. Öz disiplin ve sorumluluk yetisinin de kazanıldığı 7-11 yaş aralığında hem teorik bilgiler beyinlere kaydediliyor hem de duygusal değerler güçleniyor. Ergenliğe adım atmadan önce eğitimsel içeriği alma kapasitesi hala çok yüksek olan çocuklarla öğretmenlerin yakından ilgilenmesi gerekiyor. Somut ve soyut kavramlara dair en verimli şekilde aktarım yapılması onların ileri yaşlarda sağlıklı, donanımlı, sosyal ve mutlu olabilmeleri için büyük önem taşıyor.

Anaokulumuzun devamı niteliğinde olacak ilkokul bölümümüzün de 2020-2021 eğitim ve öğretim döneminde açılmasını planlıyoruz. Öğrencilerimizin gelişerek ve değişerek büyüme serüvenlerinde katkı sağlayabildiğimiz için gurur duyuyoruz.