DESTEK BİRİMLER

Yemek   __________________________________________________________________________________________________________

Sağlıklı bir yaşamı koruyacak ve geliştirecek, ileri seviyeye götürecek en önemli etkenlerden birisi dengeli ve yeterli beslenmedir. EgeBilim Koleji olarak yemek hizmetlerinin, sağlık ve beslenme koşullarına, öğrencilerimizin yaş ve gelişim düzeylerine uygun bir şekilde yürütülmesi, temel ilkemizdir. Sağlık sorunları sebebiyle özel menü hazırlanması gereken öğrencilerin durumu ve yemek listesi Okul İdaresine veli tarafından bildirilir. Gıdayla temas eden tüm personel, sağlık bilgisi eğitimi almış olup, gerekli tetkiklerinden geçerek herhangi bir hastalık taşıyıp taşımadıkları kontrol edilmektedir.

Ulaşım  __________________________________________________________________________________________________________

EgeBilim okulun da öğrencilerin adreslerine göre hangi servisleri kullanacağı eğitim-öğretim yılı başında servis yetkililerince belirlenmekte ve listelenmektedir. Öğrenci servisinden yararlanmak istemeyen öğrenci velilerinin, bu durumu öğretim yılı başlamadan müdür yardımcısına ve müdüre yazılı olarak bildirmeleri gerekmektedir. Bu listeler, hem okul yönetimin de ve sınıf öğretmenlerinde bulunur.

Sağlık   __________________________________________________________________________________________________________

EgeBilim okulun da öğrencilerimizin sağlıklı olması başarılı bir eğitim için en başta gelen koşullarımızın arasında yer alır. Okulumuzda donanımlı sağlık birimi ve personeli bulunmaktadır. Saglık sorunu ile karşı karşıya gelen öğrencimiz ilgili öğretmeni ile sağlık odasına yönlendirilip, okulda yapılacak bir müdahale var ise yapılır, yok ise ailesinin izni ile en yakın sağlık kuruluşuna yönlendirilir ve okulumuz tarafından kontrolü sağlanır.

yemek egebilim
ulaşım egebilim